23 septembrie 2010

Decolteul lui Katy Perry starneste controverse

Posted by Admin | 23 septembrie 2010 | Category: , |

Recent v-am prezentat clipul in care Katy Perry apare in serialul pentru copii Sesame Street, unde cantareata isi parodiaza melodia ‘Hot N’ Cold’ alaturi de papusa Elmo.

Se pare ca unii parinti au fost deranjati de felul in care s-a imbracat cantareata in acel episod, aceasta purtand o rochie de culoare verde care avea o panza transaprenta in partea superioara. Parintii au fost deranjati de faptul ca Perry isi arata decolteul intr-o emisiunie destinata copiilor.

Clipul a fost prezentat in premiera pe canalul oficial de Youtube al emisiunii. Dupa ce a fost vizualizat de cateva ori, clipul a primit comentarii dezaprobatoare de genul, “Ar fi fost un clip minunat, daca nu ar fi aratat ca o c***a“, “Practic poti sa-i vezi sanii. Se vede ca e o emisiunie minunata pentru copii“, “Ar trebui sa se concentreze mai mult pe cantat si nu cum ii sta mai bine decolteul in fata copiilor.”

Clipul trebuia difuzat de Anul Nou, insa din cauza protestelor producatorii au renuntat la aceasta idee.

Cu toate acestea, au fost si cativa parinti care au sustinut-o pe cantareata, spunand ca micii copii nu or sa observe acest lucru, dar ar putea sa o daca “doar daca facem mare caz din asta.”

Voi ce credeti?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply