29 septembrie 2010

Kelly Rowland: De la Destiny’s Child la David Guetta

Posted by Admin | 29 septembrie 2010 | Category: , |

Kelly Rowland a cunoscut celebritatea la sfarsitul anilor ‘90 ca una dintre membrele fondatoare a formatiei Destiny’s Child, iar ca artist solo a reusit sa vanda peste 7 milioane de discuri in toata lumea.

Cu toate ca acum Kelly Rowland concureaza cu Beyonce pe piata R&B, cele doua au fost bune prietene inca din copilarie, cand Rowland s-a mutat impreuna cu mama ei in Houston, unde au facut cunostinta cu familia Knowles.

Inainte de Destiny’s Child, Rowland a fost colega de trupa cu Beyonce in trupa Girl’s Tyme, cu care a debutat in emisiunea Star Search, dar care nu a avut succes din cauza melodiilor prea slabe.

Kelly Rowland a cunoscut succesul cu Destiny’s Child, dupa ce tatal lui Beyonce a inceput sa se ocupe de partea manageriala a grupului. ‘Killing Time’ a fost primul single de succes al formatiei, acesta aparand pe coloana sonora a filmului ‘Men In Black’ in 1997.

Dupa ce in trupa au aparut neintelegeri, Kelly a colaborat in 2002 cu Nelly pentru single-ul ‘Dilemma’, melodie ce a devenit un succes mondial. Tot in 2002, cantareata si-a lansat albumul de debut ‘Simply Deep’, material care s-a vandut in mai mult de patru milioane de copii.

Cel de-al doilea album al ei, ‘Ms Kelly’, lansat in 2007, s-a vandut in peste 2 milioane de copii in toata lumea. Iar in 2009, artista a reusit sa castige cel de-al cincilea ei premiu Grammy cu single-ul ‘When Love Takes Over’, facut in colaborare cu David Guetta.

In 2010, Rowland a dovedit ca are stofa de artist international cu cel de-al treilea ei album solo, autoinitulat ‘Kelly Rowland’. ‘Commander’, primul single extras de pe acest material a fost facut in colaborare cu David Guetta si atins locul 1 in top Billboard Hot Dance Club Songs.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply