22 septembrie 2010

Paris Hilton, din lac in put. A primit interdictie de-a intra in Japonia

Pentru a scapa de patru ani de inchisoare, Paris Hilton a recunoscut ca drogurile gasite de politia din Las Vegas, in poseta, ii apartineau. Desi a scapat-o de cativa ani petrecuti dupa gratii, marturisiea ei ii face probleme pe alte planuri.

Autoritatile din Japonia i-au interzis blondei intrarea in tara lor.

Paris Hilton a mers cu un avion particular in Japonia in interes profesional. Pe aeroportul Narita din Tokyo insa, serviciile de imigrare japoneze au retinut-o pe mostenitoarea Hilton timp de sase ore, dupa care i-au refuzat intrarea in tara.

Paris a mers in Japonia din cauza unui contract cu un brand renumit. Ea incearca sa-si tina angajamentele pe plan profesional, iar ceea ce i s-a intamplat pe aeroport a dezamagit-o profund”, a declarat reprezentantul vedetei.

Serviciul japonez de imigrare are niste reguli stricte atunci cand vine vorba de droguri. O persoana condamnata cu suspendare nu este autorizata sa intre pe teritoriul japonez.

Impreuna cu sora ei Nicky, Paris ar fi trebuit sa participe la Tokio, la promovarea unei linii de posete, insa din cauza problemelor de pe aeroport evenimentul ar fi fost anulat.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply