10 septembrie 2010

Trupa Simplu se desparte?

Posted by Admin | 10 septembrie 2010 | Category: , |

CRBL si Smiley au anuntat saptamana aceasta ca trupa Simplu va lansa ultimul material din cariera.
Oare asta inseamna sfarsit de drum pentru trupa Simplu? Ei bine, nu. Smiley a dezmintit zvonurile cum ca trupa se va desparti:

“E adevărat că albumul pe care îl vom lansa în toamnă va fi ultimul din cariera trupei, dar asta nu înseamnă că noi de despărţim. Principalul motiv pentru care nu vom mai scoate nici un album este faptul că albumele nu se mai vând. Vom mai scoate materiale peste ceva vreme, dar vom merge doar pe vânzare de single-uri. Aşadar, oameni buni, trupa SIMPLU încă există şi va mai exista. Cum să ne despărţim când noi ne pregătim intens pentru lansarea unui album de pe care vom lansa mai multe single-uri?…”

Pe langa asta, se zvoneste ca, in curand, trupa Simplu va lansa un nou single pe piata, mai curand decat ar crede unii.

Insa, chiar daca viitorul trupei Simplu e sub semnul intrebarii, Smiley si CRBL o duc destul de bine. CRBL inca mai culege laurii dupa urma succesului piesei ‘Romanul n-are noroc’, iar Smiley tocmai a filmat un nou videoclip in sustinerea single-ului ‘Love is For Free’.

Voi ce credeti?

La filmarea videoclipului a fost prezenta si echipa Utv, iar Smiley a fost destul de dragut sa ne ofere un interviu printre cocenii de porumb.


Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply