18 octombrie 2010

David Guetta live in Bucuresti

Posted by Admin | 18 octombrie 2010 | Category: , |

La petrecerea animată de cel mai bun DJ de muzică house din lume, David Guetta, au participat vineri 6.500 de persoane. După warm-up set-urile lui DJ Almud şi apoi Muzzaik, publicul a explodat de energie în momentul în care a început să sune Getting Over You, piesa cu care superstarul francez David Guetta a ales să îşi înceapă setul. Şi surprizele nu au fost puţine, deoarece Guetta a venit şi cu ultimul single, prezentat pentru a doua oară live, Only Girl, piesă făcută împreună cu cântăreaţa Rihanna, însă nu a uitat nici de megahit-urile Sexy Bitch, Love Is Gone, Club Can’t Handle Me, When Love Takes Over, I Got a Feeling sau Memories, pe care publicul le-a intonat în frenezia petrecerii.

Alături de ritmurile animate de Guetta, atmosfera de petrecerea a fost întregită de peretele de led-uri de 8×4 m amplasat în spatele artistului – pe care au rulat animaţii spectaculoase şi mesajele de îndemn la petrecere, în limba română, ale artistului către public – şi de cele 14 ecrane amplasate în sală. Setul francezului a conţinut şi câteva piese din repertoriul altor artişti, iar la binecunoscutul Around the World al celor de la Daft Punk a apărut pe scenă chiar şi un robot dansator de aproape 3 metri. Mai târziu publicul a avut şansa să vadă robotul de aproape, pentru că acesta a intrat în public.

Atât setul lui DJ Konstantin de la faţa locului, cât şi afterparty-ul din Kristal Glam Club Bucureşti a garantat că fiecare fan a lui David Guetta îşi primeşte surplusul de petrecere de care are nevoie.

Concertul lui David Guetta a fost organizat de Deadcode Production, în parteneriat cu Festivalul Peninsula. Superstarul francez s-a aflat în Capitală în cadrul seriei de evenimente internaţionale Deadcode Production DIAMOND SERIES, care a inclus şi concerte în Bratislava, Debrecen şi Praga.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply