21 octombrie 2010

Dupa ce si-a concediat managerul, Rihanna a semnat cu firma de impresariat a lui Jay-Z + ‘Loud’ tracklist

Dupa ce au castigat cateva premii Grammy pentru colaborarile lor, Rihanna si Jay-Z isi transforma parteneriatul intr-unul si mai oficial – Rihanna va fi impresariata de catre firma de management a lui Jay-Z, Roc Nation.

Inainte, cantareata il avea ca manager pe Marc Jordan, insa Rihanna a decis ca nu mai are nevoie de serviciile lui, Roc Nation fiind o optiune mult mai buna pentru artista. “Sunt foarte entuziasmata pentru ca fac acest pas in cariera mea,” a declarat ea pentru Associated Press.

Rihanna, are de gand sa-si faca si propria ei companie, Rihanna Entertainment. Ea spune ca va “combina toate afacerile ei, inclusiv muzica, film, parfumuri, moda si impresariat.”

Pe langa asta, Rihanna a prezentat si tracklist-ul mult asteptatului ei album. ‘Loud’ contine 11 piese, iar artista are colaborari cu Drake, Nicki Minaj si Eminem.

Cu toate ca, tracklistul este unul oficial, lista s-ar putea sa se lungeasca, tinand cont ca artista lucreaza la un duet cu Katy Perry. “Suntem in studio si discutam despre asta chiar acum,” a declarat ea catre Entertainment Weekly. “Asa ca nu se stie niciodata!”

‘Loud’ va fi lansat in Statele Unite pe 16 noiembrie si contine urmatoarele piese:

1. “S&M”
2. “What’s My Name” ft. Drake
3. “Cheers (Drink to That)”
4. “Fading”
5. “Only Girl (In the World)”
6. “California King Bed”
7. “Man Down”
8. “Raining Men” ft. Nicki Minaj
9. “Complicated”
10. “Skin”
11. “Love the Way You Lie (Part II)” ft. Eminem

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply