25 octombrie 2010

Justin Bieber va lansa un album unplugged in luna noiembrie

Albumul acustic semnat de Justin Bieber a primit o data oficiala de lansare, iar in luna noiembrie vom putea asculta melodii noi din partea cantaretului.

Cantaretul a lansat acest material cu ocazia sarbatorilor de Craciun, albumul urmand sa fie lansat pe 23 noiembrie, cu cateva zile inainte sa inceapa sezonul de cumparaturi de Craciun din State.

Pe 23 noiembrie, albumul Unplugged Acoustic va fi lansat pe piata! Sa va aratam exact cum a inceput totul. Raspanditi vestea,” a scris Bieber pe contul lui de Twitter. Pe langa faptul ca a anuntat data de lansare, Justin a indicat ca vor fi si cateva melodii noi pe material.

Poate trebuie sa dam fiecaruia cate un album acustic unplugged cu noua melodie pe care am inregistrat-o in Hawaii…ce credeti?

Pe langa materialul acustic, Justin Bieber lucreaza si la urmatorul sau album oficial de studio.

Probabil va iesi in a doua jumatate a anului viitor. Drake o sa fie prezent pe album; nu sunt sigur cine altcineva. O sa-l intreb daca poate sa-l aduca si pe Lil Wayne.”

Intre timp, Justin Bieber, inca se afla in turneul de promovare a albumului sau ‘My World 2.0′. Turneul sau este filmat in 3D pentru filmul ‘Never Say Never’, care este programat pentru lansare de Sfantul Valentin.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply