22 octombrie 2010

Kanye West spune ca Taylor Swift nu merita premiul Grammy

Chiar daca si-a cerut scuze fata de incidentul de anul trecut, Kanye West a spus intr-un interviu recent ca Taylor Swift, Dixie Chicks, Ray Charles si Herbie Hancock nu trebuiau sa castige premiul Grammy.

Dupa ce a spus pe scena Video Music Awards ca Taylor nu merita sa castige premiul de cel mai bun videoclip feminin, Kanye a spus ca nici premiul Grammy nu trebuia sa-l primeasca.

Intr-un interviu acordat publicatiei Access Hollyood, Kanye West a declarat, “Unde este ceasul nostru de reluari? De ce sunt astea ultimile patru albume ale anului: Taylor Swift, Dixie Chicks, Ray Charles si Herbie Hancock? Dupa cum stiti si voi, cu tot respectul…este inexact.

Intrebarea ridicata de el a fost urmata de o declaratie prin care Kanye a spus cine trebuia sa castige premiile Grammy. “De ce nu ‘SexyBack’ – stiti despre ce vorbesc? De ce nu albumul lui Justin Timberlake, ‘FutureSex/LoveSounds’ sau Gnarls Barkley. Ce spuneti despre Usher – ‘Confessions’? Dar mai bine zis de ce nu au castigat cei care au vandut peste 10 milioane de discuri?

Intrebat de ce este deranjat de aceste ceremonii de premiere, Kanye a raspuns, “Pentru ca trebuie sa-si asume responsabilitatea, pentru ca inseamna foarte mult pentru noi. Copii mici, in varsta de 6 ani, care canta in fata oglinzii. Si ei se gandesc la discursul lor Grammy; se gandesc la urmatorul VMA, acesti oameni, oricine i-ar conduce…trebuie sa-si asume responsabilitatea sa spuna ce s-a intamplat in cultura muzicala anul acesta, pentru ca premiem ce nu trebuie premiat.”

Din aceasta cauza Kanye are tendinta sa faca scandal pe scena in loc sa stea linistit la locul lui. “Nu pot sa urmaresc cum se intampla din nou, an de an si ani la randul. Asa ca daca au de gand sa schimbe ceva sau sa-i dea un sens cel putin – trebuie sa se apropie mai mult de noi si sa-i dea un sens acestei ceremonii, apoi o sa pot sa stau si eu la locul meu, dar imi cer scuze daca am suspiciuni in aceasta privinta,” a spus artistul.

Ei bine, cu aceasta declaratie Kanye West e posibil sa fi dat cu piciorul tuturor scuzelor pe care i le-a adresat lui Taylor Swift, insa are dreptate?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply