25 octombrie 2010

Katy Perry si Russell Brand s-au casatorit in stil Indian!

Posted by Admin | 25 octombrie 2010 | Category: , |

Chiar daca s-au straduit sa ascunda nunta cat au putut, am aflat in cele din urma: Katy Perry si Russell Brand s-au casatorit! Si nu oricum… …Pentru ca sunt un cuplu neconventional, Katy si Russell au avut o nunta pe masura: o ceremonie in stil indian, condusa de un preot hindus si o petrecere ca-n povesti, care au avut loc pe o propietate luxoasa din India.

Nunta celor doi a tinut sase zile si s-a incheiat cu o petrecere in stil bollywood, care a avut loc vineri noaptea,“ informeaza Huffington Post. Cei doi au respectat intocmai traditiile, toate detelaiile, de la décor si pana la costumatii, fiind realizate in stil indian.

Katy a purtat un sari, iar cu o zi inainte de nunta, mainile i-au fost decorate cu henna, conform obiceiurilor de nunta ale indiencelor. De asemenea, “21 de camile, cai si elefanti au facut parte din alaiul lui Brand”, care a fost acompaniat si de o trupa de muzicanti si dansatori indieni.

Pentru a nu scapa lucrurile de sub control, ceremonia a fost atent supravegheata, la nunta fiind prezenti chiar oficiali indieni pentru a se asigura ca muzica si zgomotul de la petrecere nu afecteaza habitatul natural.

Katy Perry si Russell Brand s-au cunoscut in 2009 la premiile Video Music Awards si s-au logodit in India, in decembrie 2009, dupa numai cinci luni de relatie.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply