27 octombrie 2010

Videoclipul “Thriller” al lui Michael Jackson, va fi transformat intr-un film

La mai bine de un an de la deces, viata si activitatea superstarului Michael Jackson continua sa fie subiect de inspiratie atat pentru fanii sai cat si pentru nume mari din industria cinematografica: dupa succesul inregistrat de documentarul postum despre ultimul turneu al starului, “This is It”, Kenny Ortega intentioneaza sa regizeze un film de lung metraj, inspiritat de data aceasta de videoclipul hit-ului “Thriller”.

Lansat in 1983, videoclipul “Thriller” a avut un impact major asupra industriei muzicale din acea vreme datorita subiectului si imaginilor sale neobisnuite. Lungimea videoclipului – aproximativ 14 minute – l-a facut pe Ortega sa se gandeasca la un film axat pe personajul central din videoclip, Vincent Price, un actor cunoscut de filme horror. Filmul va urma destul de fidel povestea din videoclip, pastrand atat personajele principale cat si locatia.

Cu toate ca “Thriller” se anunta a fi un film cu buget redus, deja mai multe case mari de productie printre care Lionsgate si Fox 2000 vor sa achizitioneze drepturile de productie. Filmul regizat de Ortega si produs de GK Films a dat nastere unei serii de alte initiative similare, printre care un film despre copliaria supertarului care va fi produs in perioada urmatoare.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply