23 noiembrie 2010

Astazi Miley Cyrus implineste 18 ani – afla aici cum se distreaza artista si care e ultima ei cucerire

Astazi Miley Cyrus implineste varsta de 18 ani, iar cu aceasta ocazie AscultaMuzica.Net ii ureaza ‘La Multi Ani!’. Cantareata a inceput sa-si sarbatoreasca majoratul inca din week-end si petrecerile par a se tine in continuare lant. Si atunci cum ramane cu vacanta linistita in sanul familiei despre care artista a amintit cu cateva saptamani in urma?

Este adevarat, imediat dupa gala American Music Awards, artista sustinuta si promovata de Utv a iesit in oras cu mama sa pentru a sarbatori evenimentul si, dupa spusele artistei, au dansat pana dimineata. Insa duminica seara a fost randul tinerilor sa o sarbatoreasca pe Miley asa cum se cuvine, si unde altundeva putea sa fie organizata o petrecere de majorat decat intr-una din cele mai luxoase locatii din Los Angeles?

De la petrecere nu au putut lipsi nume mari ale show-bizz-ului, printre care Kelly Osbourne, Demi Moore, Ashton Kutcher, Mark Salling, Chord Overstreet si Rumer Willis, insa Miley a preferat compania lui Avan Jogia, care a devenit cunoscut pentru rolul sau din serialul tv “Victorious”. Cu toate ca Miley si Avan au fost surprinsi in cateva ipostaze intime, surse din anturajul artistei au delarat ca Miley este in continuare singura si ca are nevoie de timp pentru a incepe o noua relatie.

A fost foarte fericita, s-a distrat mult si a dansat aproape incontinuu, inconjurata de toti prietenii sau. A fost exact genul de petrecere pe care si l-a dorit”, a declarat unul dintre invitati. Desi nu stim exact ce cadouri a primit, sa speram ca “sarutul aniversar” daruit de Avan Jogia va marca inceputul unei frumoase relatii!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply