25 noiembrie 2010

Cheryl Cole, vulnerabila in videoclipul piesei “The Flood”

Posted by Admin | 25 noiembrie 2010 | Category: , |

Cheryl Cole ne dezvaluie latura sa sensibila si vulnerabila, prin intermediul noului sau videoclip, la piesa “The Flood”. Fosta membra a trupei Girls Aloud, care se descurca insa de minune pe cont propriu, ne prezinta un clip de exceptie, filmat pe coasta de sud a Angliei.

Frumoasa cantareata este singura in toate scenele- incerca sa doarma dar nu isi gaseste linistea, fiind rascolita de sentimente, priveste nostalgica pe fereastra si alearga pe malul apei, cantand: “Natural disaster love, bringing on the flood, The flood/ Love me like a flood, the flood/ Bring it on…”. Clipul are o multime de cadre artistice, cu tenta romantica: o lumanare arzand, valuri sau maini atingandu-se, insa totul este extrem de “rece”.

Videoclipul a fost produs de Sophie Muller, cu care Cheryl a mai colaborat si la clipul piesei “Promise This”, lansat inainte de “The Flood”. Ambele piese sunt extrase de pe cel de-al doilea album al artistei, intitulat “Messy Little Raindrops”, ajuns in magazine la inceputul acestei luni.
Va invitam sa urmariti clipul si sa ne spuneti ce parere aveti despre Cheryl Cole in aceasta ipostaza…

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply