23 noiembrie 2010

Dr. Dre lanseaza primul album dupa o pauza de 12 ani!

Posted by Admin | 23 noiembrie 2010 | Category: |

Dupa o perioada moarta de 12 ani, Dr. Dre s-a pus in sfarsit pe treaba si aduce fanilor sai un album nou. “Detox”, noul album marca Dr. Dre va fi lansat anul viitor.
Dupa spusele artistului, “Detox” va fi primul album lansat sub numele sau, dupa albumul intitulat “2001″, aparut in 1999.

Ei bine, chiar daca nu a lansat niciun album pe cont propriu de atata timp, artistul de talie internationala a fost foarte ocupat cu o multime de colaborari cu artisti de seama, in ultimul timp remarcandu-se in special numeroasele colaborari cu Eminem.

“Detox”, noul album marca Dr. Dre, se anunta a fi un proiect foarte interesant si un album de exceptie datorita colaborarilor cu artisti importanti, pe care le contine: Eminem, Snoop Dogg, Akon, Jay-Z, The Game si, colaborarea care se anunta a fi revelatia intregului album, La Roux.

Desi albumul se asteapta a fi lansat abia in februarie 2011, Dr. Dre a oferit fanilor sai un cadou muzical, pentru a mai potoli putin asteptarea: primul single de pe noul album, intitulat “Kush”, single care ii reuneste pe Snoop Dogg, Akon si Dr. Dre int-un duet de exceptie. Nu dupa mult timp dupa ce a prezentat melodia publicului, pe internet a aparut si o colaborare cu Eminem, ‘I Need A Doctor’, unde Slim Shady il critica

In sfarsit zaresc un final pentru acest album. Mai am nevoie de 2-3 cantece pentru acest album si din fericire voi incepe sa-l finisez la sfarsitul acestei luni. Sunt foarte incantat!“, afirma Dr. Dre despre albumul sau.

Referitor la single-ul “Kush”, artistul declara ca a fost “scapata” o versiune de care nu este foarte incantat si ca nu vrea ca “oamenii sa creada ca tot albumul vorbeste numai despre iarba si lucruri negative si ca aceasta este singura melodie de acest gen.” – Dr. Dre

Ei bine, se pare ca Dr. Dre mai are ceva de lucru pana va si lansat albumul, iar fanii artistului se pot bucura momentan de single-urile “Kush” si ‘I Need a Doctor’, melodie facuta in colaborare cu Eminem.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply