25 noiembrie 2010

Ke$ha, despre despartirea de Alex Carapetis: Se purta ca o femeie! + noul clip ‘Animal’

Ke$ha face dezvaluiri! Artista exprima public motivul pentru care s-a despartit de fostul sau iubit, tobosarul Alex Carapetis.

Frumoasa cantareata a inceput sa iasa cu rockerul la inceputul acestui an, relatia devenind oficiala cu ocazia festivalului Lollapalooza, din Chicago, din luna august. Ke$ha a decis, insa, sa puna capat relatiei, deoarece – spune ea – Alex Carapetis incepuse “sa se poarte ca o femeie”. “Stilul sau de viata s-a schimbat”, explica artista, “daca la inceput simteam in el un vibe gen Keith Richard, acum pot spune ca se poarta ca o femeie si nu suport acest lucru”.

De altfel, in ceea ce o priveste, Ke$ha sustine ca ea nici nu se compara cu multe dintre vedetele in industria muzicala, precum Paris Hilton, Britney Spears sau Lindsay Lohan: “Am fost arestata in Vegas pentru detinere de cocaina? Am fost prinsa vreodata conducand beata? Mi-am aratat vreodata partile intime? Nu, sunt doar o smechera amuzanta!

Cat de amuzanta este Ke$ha nu stim exact, insa putem spune ca ultimele videoclipuri lansate de artista – “Cannibal”, “Blow” sau “We R Who We R” – ne arata o Ke$ha extrem de sexy si de talentata… Voi ce ziceti?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply