29 noiembrie 2010

Lady Gaga, Alicia Keys, Justin Timberlake si Usher isi sacrifica viata in mediul virtual, in scopuri caritabile

Numerosi artisti, precum Lady Gaga, Alicia Keys, Justin Timberlake sau Usher, iau foarte in serios lucrurile cand vine vorba de actiuni caritabile. Acestia si-au unit acum fortele intr-o campanie intitulata “Sacrificarea vietii virtuale”!

Acestia, alaturi de multe alte vedete din lumea muzicii sau a filmului, isi vor sacrifica viata din mediul virtual si, incepand de marti, nu vor mai intra in retelele sociale pe care au conturi. Marti se sarbatoreste “World AIDS Day”, in intreaga lume si, cu aceasta ocazie, vedetele vor incerca sa stranga un milion de dolari, pentru intr-ajutorarea copiilor bolnavi de HIV/SIDA. Pana cand aceasta suma nu va fi atinsa, artistii nu isi vor relua viata pe internet.

Campania pune aceasta boala intr-o alta lumina“, spune Alicia Keys. “Este un mod foarte direct si emotionant, un pic sarcastic, de a atrage atentia oamenilor“, spune cantareata, care are 2,6 milioane de persoane care o urmaresc pe Twitter.

Am sentimentul ca Gaga ar putea strange singura aceasta suma“, spune Leigh Blake, presedintele-fondator al organizatiei Keep a Child Alive, implicata in proiect. Talentata artista are pe Facebook aproape 24 de milioane de fani, care mai mult ca sigur ii vor simti lipsa.

Sa vedem, deci, in cat timp vor reusi vedetele sa mobilizeze oamenii sa doneze o suma oricat de mica pentru copiii bolnavi de SIDA, care merita o sansa la viata.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply