23 decembrie 2010

Britney Spears este laudata pentru profesionalismul sau si pentru albumul pe care-l va lansa in martie 2011

Milioanele de fani ai artistei Britney Spears vor avea parte de un album incendiar in martie 2011, album pentru care artista va da tot ce are mai bun. De altfel, Shellback, producatorul suedez care se ocupa de albumul sau si care a colaborat cu Pink pentru “Raise Your Glass”, a declarat ca Britney Spears este o artista muncitoare si ca admira enorm de mult profesionalismul si perseverenta ei.
Noul album al lui Britney va fi lansat in martie 2011 si artista a terminat deja primul single de pe acest album, pe care il va lansa cat de curand.

“In acest moment ne pregatim pentru noul album al lui Britney, care va fi lansat in martie 2011. Lucram si la alte proiecte, insa task-ul principal este albumul. Insa atunci cand lucrezi cu Britney, lucrezi intotdeauna in moduri inovative. Poti sa faci ceva in totalitate nou sau poti lua o melodie de acum trei ani pe care sa o reinventezi si sa ii faci o linie melodica senzationala,” – afirma producatorul Shellback

Pentru a-si completa spusele si pentru a demonstra profesionalismul cantaretei Britney Spears, Shellback spune ca inca de la inceputul carierei sale muzicale Britney a muncit din greu si ca intotdeauna a cantat live pe scena:”Britney este al dracului de profesionista in tot ceea ce face. Poate cititi pe internet stiri de proasta calitate care spun ca Britney nu canta live, ci mimeaza, dar de fapt ea este cu adevarat o profesionista. Si a fost asa de la varsta de 16 ani. Este de-a dreptul minunata si lucrez foarte usor cu ea in studio!” – Shellback.

Si se pare ca nu numai producatorul sau este de-a dreptul incantat de Britney si de noul album la care lucreaza impreuna, ci si artista care, care a postat un mesaj pe Twitter pentru fanii sai: “Aproape am terminat noul meu album si va fi lansat in martie. Sunt innebunita dupa el!”

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply