01 decembrie 2010

Da Fleiva & Bijue - What you gonna do

Posted by Admin | 01 decembrie 2010 | Category: |

Cu ceva timp în urmă vă prezentam teaser-ul piesei "What you gonna do" semnat de "Da Fleiva" fiind partea bărbătească al acestui team şi "Bijue" fiind ceea ce dă nuanţa feminină.
Ei s-au lansat oficial în cadrul matinalului "Razvan si Dani" al postului naţional de televiziune Antena1. Puteţi urmări aici interviul dat sau puteţi vedea aici evoluţia în cadrul scenei.
"La doar câteva zile de la lansare piesa a fost deja preluată de radiourile din Bulgaria, Germania, Ucraina si Albania urmând în perioada urmatoare să vedem evoluţia sa în România si a ţărilor celorlalte. Ei se pregătesc deja să susţină un prim eveniment în afara graniţelor ce va avea loc în luna decembrie pe tărâmul Albaniei", declară Ionuţ Bejinariu, managerul trupei.

Tot în acel articol vă povesteam despre Flavius, cu numele său de scenă nou lansat "Da Fleiva", deja bine poziţionat în industria muzicală fiind cunoscut mai mult ca şi producător. El a colaborat şi a compus muzică pentru multe nume sonore din România printre care şi Sonny Flame, Dj Robert Georgescu & Lara, Jimmy Dub, Toniq, DeepSystem, etc. La fel a făcut şi multe remixuri ce au devenit oficiale printre care şi cel al imnului "Liberty Parade" 2010 care apoi a intrat pe compilaţia acesteia.

Ultimul featuring cu băieţii de la DeepSystem pe piesa "Arabesque" lansată acum două luni a fost bine primită de către ascultători, strângând aproape două sute de mii de vizualizări pe Youtube, la fel de bine primită şi la unele dintre radiouri unde a şi intrat în top. La Vibe Fm ocupa poziţia #17, iar la ImpactFM poziţia #1.Tot împreună lucrează şi la studioul de producţie (Jhaps Production by TuŞiRomânia), unde produc piese pentru artişti din ţară şi din străinătate.

El a îmbrăţişat muzica începând cu vârsta de 7 ani când a inceput cu participarea sa la "Top Mini TOP", iar apoi cu trecerea anilor a cântat pe diferite stiluri muzicale şi bineînţeles având compoziţia proprie. Considerând ca este timpul sa producă în continuare muzică şi pentru el, a luat viaţă acest nou proiect împreună cu "Bijue". Ea la fel iubeşte muzica încă de mică având un talent ce nu putea să mai stea mult ascuns, fiind descoperită de cei de la TuŞiRomânia.

Împreună au lansat primul lor single intitulat "What you gonna do", sperând sa fie pe placul publicului şi să încânte cu prezenţa lor în showbizul românesc.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply