30 decembrie 2010

Justin Bieber primeste cadouri de la Usher si spune ca Selena Gomez este “o persoana minunata”

Cine credeti ca a fost Mos Craciun anul acesta?….Ei bine, pentru Justin Bieber Mosul a fost nimeni altul decat Usher, care a fost la o sesiune de shopping, unde a cautat cele mai cool cadouri pentru protejatul sau.

Desi Justin Bieber a declarat ca si-ar dori o motocicleta de la Mos Craciun, se pare ca mai are ceva de asteptat. Sau ca o va primi din alta parte, caci Usher s-a preocupat mai mult de garderoba lui Bieber si i-a cumparat cadou de Craciun un pulover foarte scump, un tricou si o pereche de jeansi.

Usher le-a spus celor care-l insoteau ca face cumparaturi pentru Justin. A vorbit mereu de marimile hainelor lui Bieber si s-a asigurat ca va alege cele mai cool outfituri pentru el.” – declara surse apropiate artistului.

Artistul care a facut senzatie in randul adolescentilor a uitat putin de cadouri si de euforia sarbatorilor, deoarece toata atentia i-a fost captata de catre Selena Gomez, despre care Bieber spune ca “este o persoana uimitoare.”

Selena este o fata foarte cool. Este o persoana de-a dreptul uimitoare” – afirma Justin, fara a da insa prea multe detalii despre relatia sa cu Selena.
“Cred ca oamenii vor fi intotdeauna interesati de viata mea persoanala, insa unele lucruri le voi pastra intotdeauna numai pentru mine. Pur si simplu ma bucur de aceasta perioada.” – a mai declarat Justin Bieber.

Ei bine, chiar daca Justin este rezervat in declaratii referitor la relatia sa cu Selena Gomez, el continua de fiecare data sa isi surprinda fanii cu surprize muzicale cat mai placute, una dintre acestea fiind un nou album pe care Justin il va lansa anul viitor in colaborare cu Rascal Flatts.

Currently have 1 comentarii:

  1. Cee frumoooooss. :x


Leave a Reply