26 decembrie 2010

Lady Gaga, cutremurata de spaima, dupa ce o fana obsedata a patruns in culise

Posted by Admin | 26 decembrie 2010 | Category: , , , |

Lady Gaga socheaza la fiecare aparitie a sa- fie ca ne uimeste cu outfit-urile complet iesite din comun, fie ca apare cu incaltari care sfideaza gravitatia, fie ca la – 7 grade ea merge la cumparaturi in Paris in chiloti si ciorapi de plasa. Ce-o poate soca, insa, pe artista? Nici macar momentul in care o fana a apucat-o de san… Cu toate acestea, Lady Gaga a ramans inmarmurita dupa ce o femeie a reusit sa se strecoare in backstage si sa o urmareasca dupa niste perdele!
Echipa cantaretei a fost nevoita sa cheme politia, dupa ce femeia – pe care o stiau deja ca fiind o fana obsedata – a reusit sa treaca de toate filtrele de securitate, pentru a ajunge mai aproape de idolul sau. Incidentul s-a petrecut la un show in Londra, pe 02 Arena, saptamana trecuta. Lady Gaga a fost cu adevarat cutremurata de incident, speriata de faptul ca acea femeie a reusit sa sparga toate masurile de securitate si sa ajunga in preajma ei.
O sursa din echipa artistei spunea: “Gaga a fost socata de acest incident si pe buna dreptate. S-a purtat, insa, ca o adevarata profesionista si a mers mai departe, producand un show de zile mari.”
Un membru al echipei de securitate a explicat faptul ca fana obsedata de cantareata a lucrat foarte mult pentru a-si pune in aplicare planul diabolic: “aceasta femeie a depus eforturi uriase de a falsifica o serie de documente, astfel incat sa se poata deplasa cu usurinta in zona securizata“. De altfel, Lady Gaga a fost mereu foarte speriata de faptul ca cineva i-ar putea face rau si intotdeauna a avut o echipa de bodyguarzi in preajma sa. Spaima artistei a atins cote maxime, dupa ce o fana rusoaica i-a transmis – printr-o ciudata scrisoare – ca ar vrea sa o impuste in cap. Cantareata a obtinut un ordin de restrictie impotriva Anastasiei Obukhova, in varsta de 26 de ani, care locuieste in New York. Acesta a fost prevenita nu se apropie mai mult de 4.500 de metri de vedeta.
Surse din anturajul lui Lady Gaga declarau – dupa incidentul cu amenintarea – ca paza acesteia a fost din nou intarita, pentru a nu exista niciun fel de risc: “Garzile sale de corp se afla intotdeauna in apropiere. A devenit foarte dependenta de ele si nu pleaca nicaieri fara echipa de securitate. Bodyguard-ul personal sta cu ea in camera in timp ce doarme.” Iata, deci, ca viata de vedeta nu e chiar usoara, cand trebuie sa te confrunti cu tot felul de persoane obsedate de imaginea ta. Voi ce ziceti, are Lady Gaga motive sa se teama?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply