28 decembrie 2010

Madonna a fost desemnata cea mai populara vedeta a deceniului

Posted by Admin | 28 decembrie 2010 | Category: , |

Dupa ce a obtinut succes dupa succes si a cucerit muzica pop cu hiturile incendiare si stilul sau inconfundabil, Madonna, regina muzicii pop, a fost desemnata cea mai populara vedeta a deceniului. Si nici ca se putea altfel!

Cantareata in varsta de 52 de ani a aparut in presa internationala in ultimii zece ani, mai mult decat orice alta vedeta care a intrat in competitia pentru acest titlu: peste 50.000 de referinte pentru Madonna au fost inregistrate in acest deceniu.

Artista i-a detronat astfel pe artisti de renume ca Simon Cowell (locul II), Robbie Williams (locul III), Britney Spears (locul V) si chiar Michael Jackson (locul VIII). Brian Merron, jurnalistul care a realizat clasamentul care a adus-o pe Madonna pe locul I in topul celor mai populare vedete ale deceniului, spune ca nu a fost surprins ca artista s-a clasat pe primul loc si ca popularitatea ei se justifica atat prin stilul incendiar cu care a revolutionat muzica pop, cat si prin evenimentele puternic mediatizate din viata personala a artistei.

Printre acestea, se numara mariajul si divortul de Guy Ritchie, relatiile cu modelul brazilian Jesus Luz si, in prezent, cu unul dintre dansatorii sai, Brahim Zaibat si turneele pline de originalitate pentru sustinerea si promovarea noilor albume. Se mai adauga hiturile rasunatoare si numeroasele premii obtinute, apoi profesionalismul, sacrificiile si perseverenta, si reteta succesului Madonnei este completa. De aceea Madonna este numita o legenda” – afirma Brian Merron.

Iata, asadar, ca regina muzicii pop a bifat inca un titlu important in cariera sa muzicala si promite ca in curand isi va surprinde fanii cu un nou stil muzical, deoarece ca orice artist care se respecta, Madonna a decis ca este momentul sa se reinventeze, sa tina pasul cu noile tendinte muzicale si sa lanseze noi hituri care sa faca istorie.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply