29 decembrie 2010

Videoclipul “All The Lovers”, cenzurat in mai multe tari din Asia. Kylie Minogue riposteaza: “Mesajul videoclipului este dragostea!”

Dupa ce a fost cenuzurat in mai multe tari din Asia pe motiv ca este “prea sexy” , Kylie Minogue s-a vazut obligata sa ia apararea videoclipului “All The Lovers”, lansat in prima jumatate a acestui an.

Artista s-a aratat nemultumita de faptul ca in mai multe tari din Asia, printre care Singapore, Indionezia si Malaezia, anumite scene din videclip au fost taiate sau blurate, pe motiv ca ar fi prea provocatoare.

Intrebata ce parere are despre aceste masuri, Kylie a declarat ca le gaseste nejustificate: “Recunosc, videoclipul este sexy insa transmite emotie si sensibilitate, iar mesajul sau este dragostea.

“All the Lovers” a fost primul single lansat de pe noul album al lui Kylie Minogue, “Aphrodite”, si a fost filmat in fata Muzeului de Arta Contemporana din Los Angeles. In videoclipul regizat de Joseph Kahn, Kylie elibereaza un porumbel alb din varful unei piramide umane, formata din cupluri hetero si homosexuale, care se imbratiseaza si se saruta cu pasiune.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply