26 ianuarie 2011

Cat de bine poti dansa la numai 10 ani? Va arata Willow Smith la filmarile ’21st Century Girl’

Va place sau nu Willow Smith, trebuie sa recunoasteti ca este o dansatoare desavarsita! In timp ce alte fetite inca se mai joaca cu papusile, artista joaca in propriile videoclipuri. Dupa ce a impresionat pe toata lumea cu single-ul de debut “Whip My Hair”, Willow se pregateste sa lanseze un album. Urmatorul single care va face parte de pe material, “21st Century Girl”, este o invitatie la dans si va beneficia de un clip exploziv!
Intr-un filmulet neoficial, o putem vedea pe Willow dezlantuita (la propriu!), repetand dansul din clip. Imaginile sunt surprinse in cea de-a doua zi de filmari, pe 23 ianuarie, in Los Angeles. Artista, in varsta de numai 10 ani, exerseaza miscarile, in fata unei masini parcate si, treptat, i se alatura si colegii. “21st century girl, I do what I like/ 21st century girl, I’m taking you for a ride”, canta Willow, iar imaginile nu au nevoie de comentarii!

Cu o zi inainte, filmarile au avut loc in desertul Palmdale, Calif. Artista afiliata la Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, a fost insotita de actorul Jackie Chan si de familia sa, tatal Will, mama Jada si fratele Jaden.
Nu stim inca data la care va fi lansat single-ul sau clipul, dar toata lumea le asteapta cu nerabdare si putem spune ca artista Willow lucreaza din greu. Priviti si voi mini-clip-ul si nu uitati sa ne spuneti ce parere aveti!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply