27 ianuarie 2011

Justin Bieber i-a trimis poze sexy prietenei sale (foto)

Posted by Admin | 27 ianuarie 2011 | Category: , |

La numai 16 ani, Justin Bieber e deja “too sexy for his shirt”. Dupa ce a pozat recent pentru un pictorial dintr-o editie speciala a revistei Us Weekly, parand cu cel putin patru ani mai batran, vedeta adolescenta a trecut acum la urmatorul nivel: si-a expus bustul gol pentru o alta revista!
Cu o cravata in dungulite alb cu negru, boxeri care se intrevad deasupra liniei pantalonilor si pieptul gol, Justin Bieber apare – pe X17Online – pozand pentru o publicatie.
Pozele, insa, nu vor ajunge doar in paginile acesteia, ci i-au fost trimise de cantaret pe telefonul mobil si prietenei sale, care toata lumea sustine ca ar fi Selena Gomez, in ciuda atitudinii secretoase a celor doi.
Justin a mers la stilista si a rugat-o sa-i faca niste poze sexy, pentru a le trimite prietenei sale”, a povestit o sursa aflata la fata locului, “Incerca sa glumeasca, dar – cu siguranta – se straduia sa arate cat mai bine pentru prietena sa. Nu a pronuntat numele de Selena, dar noi stim cine e…

Iar noi stim ca Selena l-a mai vazut pe Bieber fara camasa… paparazzi i-au pozat pe cei doi porumbei, aflati in vacanta in St.Lucia, dandu-se cu crema cu protectie solara.

Oricum, daca artista va fi sau nu incantata conteaza mai putin. Suntem, insa, siguri ca pozele cu Justin la bustul gol vor provoca multe tipete in randul fanelor…

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply