28 ianuarie 2011

Justin Bieber si Ozzy Osbourne au filmat impreuna un spot publicitar (foto)

Fanii lui Justin Bieber au fost foarte revoltati, cu ceva timp in urma, de faptul ca rockerul Ozzy Osbourne nu stia nimic despre idolul lor. Un fragment dintr-un interviu in care Ozzy spunea- “Who the fuck is Justin Bieber?” a circulat pe internet, adundand mii de comentarii. Iata, insa, ca cei doi au ajuns sa se cunoasca foarte bine, chiar mai repede decat ne-am fi imaginat!
Ozzy Osbourne, figura marcanta a generatiilor trecute din industria muzicala si Justin Bieber, idolul adolescentilor de astazi, au filmat saptamana trecuta o reclama pentru Best Buy, cel mai mare lant magazine care comercializeaza produse electronice din America de Nord. Spotul a fost realizat pentru a fi difuzat la un moment de maxima audienta, in pauza dintre repizele de la Super Bowl.
Imbracati in outfit-uri cu design futuristic, cei doi s-au intalnit pe platoul de filmare, parand foarte incantati de cunostinta. Sharon Osbourne, sotia lui Ozzy, a fost chiar foarte cordiala cu vedeta adolescenta.
Suntem foarte incantati ca Justin si Ozzy ne ajuta sa spunem povestea Best Buy. Stim ca oamenii au mari asteptari de la reclamele noastre, iar cei doi artisti adauga noi dimensiuni ideii de distractie“, a spus Drew Panayiotu, directorul de marketing al companiei. Acesta a argumentat si alegera lui Bieber: “Justin este cel mai mare star adolescent in momentul de fata. Nu acesta a fost singurul motiv pentru care apare in reclama, insa el poate exprima corect mesajul acestui brand.”

Neasteptat, nu? Voi ce ziceti de combinatie?

MAI MULTE POZE AICI! 

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply