31 ianuarie 2011

Managerul lui Bieber: “Nu e Dj care sa nu-i fi difuzat muzica” + promo la filmul 3D “Never Say Never”

Mai e putin pana cand fanii lui Justin Bieber se vor urca in ‘trenul Bieber’ si, prin intermediul peliculei 3D “Never Say Never”, nu doar ca vor ajunge ‘foarte aproape’ de artist, dar vor afla si care a fost drumul acestuia catre succes. La mai putin de doua saptamani pana ca filmul sa fie lansat, promo-urile continua sa circule pe internet…
Intr-un nou mini-clip, este randul managerului Scooter Braun sa vorbeasca despre ‘febra Bieber’. “Nu cred ca este DJ care sa nu fi dat de Justin Bieber sau sa nu-l fi cunoscut”, spune acesta. De altfel, vedeta adolescenta a avut grija ca – mereu cand participa la show-uri radiofonice – sa-si anunte fanii prin intermediul retelelor de socializare. Astfel, isi asigura audienta si, de cele mai multe ori, era si asteptat in isterie in fata cladirii postului.
Ce ne va aduce filmul? Se pare ca vom rade, vom plange, ne vom bucura, ne vom intrista, dar la final vom avea un mare zambet intiparit pe fata, dupa 100 de minute de emotii intense. Si cei care nu sunt fani Justin Bieber, spun realizatorii peliculei, se vor converti la finalul acesteia, convinsi ca artistul in varsta de 16 ani are un talent innascut. Filmul ne plimba din cartierul in care a copilarit Justin, imagini din arhiva familiei ni-l vor infatisa cantand la primele instumente, vecinii vor veni cu marturii interesante, vom vedea spectacolele pe care acesta le dadea la scoala, iar la final vom merge alaturi de el la marile concerte! Este, practic, povestea cu final fericit, a unui baiat care – de la a posta clipuri pe YouTube, cu el cantand – a ajuns idolul adolescentilor.

Datorita tehnologiei 3D, totul se va intampla foarte aproape de spectator. Acesta va simti emotia fetei din public aleasa de echipa lui Justin sa stea in primul rand (un cadou pe care artistul il face la fiecare concert), agitatia din culise si bucuria din randul multimii. Asadar, o experienta completa! Panata atunci, insa, iata promo-ul:

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply