31 ianuarie 2011

O poza topless cu Rihanna a ajuns pe internet (foto)

Posted by Admin | 31 ianuarie 2011 | Category: , |

Daca din punct de vedere muzical totul merge pefect, in ceea ce priveste viata personala Rihanna nu este in perioada ei cea mai buna… Dupa ce saptamana trecuta era implicata intr-un scandal sexual, o tanara dezvaluind in cartea sa autobiografica faptul ca roscata artista i-ar fi facut sex oral, acum cantareata s-a trezit ca o poza sexy a ei a ajuns online.
O fotografie in care Rihanna apare topless, purtand doar o pereche de chiloti negri cu dantela si tinand in mana un telefon (cu care se pare ca ar fi facut poza in oglinda) a ajuns pe site-ul mediatakeout.com. Dar ce-i cu poza? Ei bine, se pare ca artista i-ar fi trimis-o fostului ei iubit, Matt Kemp, care… probabil s-a laudat cu ea prin vestiar. De altfel, se vede ca poza este mai veche, pentru ca Rihanna inca mai este buneta cu bretonul blond.
Oricum, nu este o ipostaza de care ar trebui sa se jeneze, pentru ca arata foarte hot! Si vorbind de Rihanna in ipostaze hot, nu uitati ca artista pregateste un clip incendiar. Saptamana trecuta, posta pe site-ul sau oficial cateva fotografii de la filmari, in care aparea in trei variante: cu parul rosu ca focul si carliontat, imbogatit cu niste extensii care nu ii stau rau deloc, un petic rosu in forma de inimioara peste ochiul stang, o acadea in mana si o gramada de bratari colorate; intr-un costum roz de latex, intinsa pe o masa, inconjurata de niste reprezentanti ai presei, dar si in rol de iepuras Playboy – intr-un outfit alb, pantofi cu toc cui negri, parul cu cateva nuante mai inchis si, evident, cu urechiusele specifice.
O serie de imagini din culise au fost facute publice, intr-un mini-clip, in care Rihanna pare a fi foarte ‘obraznica’. Care e povestea videoclipului nu am aflat inca, dar este evident ca artista ne va arata latura ei salbatica, aparand in ipostaze mai sexy ca niciodata!


Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply