24 ianuarie 2011

Vesti bune de la Kanye West: doua materiale noi vor fi lansate in curand

Posted by Admin | 24 ianuarie 2011 | Category: , |

Kanye West si-a bagat fanii in priza cu anunturile pe care le-a facut pe Twitter: mai e putin si vom pune mana pe albumul facut in colaborare cu Jay-Z, dar si pe un nou material propriu!
“Watch The Throne” va fi lansat pe piata in doua luni, a scris Kanye pe Twitter… cu majuscule si multe semne de exclamare! Cei doi, adevarate legende in zona hip-hop, anuntasera inca de anul trecut ca vor scoate un album impreuna, insa nimeni nu credea ca lucrurile se vor misca atat de repede.
In urma cu doua saptamani, ei au lansat primul single, intitulat ‘H.A.M’ si au rupt tot… inclusiv Facebook-ul! Se pare ca duetul, care a fost lansat pe FB pe 11 ianuarie, la miezul noptii, a fost atat de accesat, incat platforma de socializare a crapat, afisand mesajul ‘read error’.
Dar albumul comun nu este singurul efort din ultima vreme al lui Kanye. Rapperul a anuntat ca are si ceva planuri solo: “O sa ma intorc in aceasta vara!!!!! Albumul meu va iesi in aceasta vara!!!!” Si – deoarece pana la vara mai sunt cateva luni bune – iar lumea nu mai are rabdare, el a anuntat fanii ca intr-o saptamana vor putea viziona clipul piesei “All The Lights”.

“All The Lights” este un ‘all-star’ single, la care West a colaborat cu nume foarte mari- Rihanna, Elton John, La Roux’s Elly Jackson, Stacy Ferguson si Alicia Keys. Clipul va fi mai mult ca sigur unul reusit, fiind regizat de Hype Williams si avand-o pe Riri ca invitat special.
Asadar, numai vesti bune din partea lui Kanye! Ce ziceti, sunt pe drum o serie de noi hit-uri?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply