31 ianuarie 2011

Willow Smith spune ca Jay-Z este mentorul ei

Posted by Admin | 31 ianuarie 2011 | Category: , |

La numai 10 ani, Willow Smith a ajuns cunoscuta in intreaga lume si pare a se transforma intr-un adevarat superstar. Dupa ce a impresionat cu single-ul sau de debut “Whip My Hair”, artista sustinuta si promovata de Utv se pregateste sa lanseze si un album, dar si sa joace intr-un remake al celebrului musical “Annie”. Pe cine are in spate micuta artista? Pe Jay-Z, care se ocupa personal de ascensiunea ei.
Dupa succesul inregistrat cu prima sa piesa, Willow Smith a semnat cu casa de discuri a rapperului, Roc Nation. Ea se declara foarte multumita de alegere si se simte foarte bine primita in colectiv. “Este foarte cool, pentru Jay m-a primit cu caldura si ma face sa simt ca si cum label-ul sau este locul unde ma pot si distra, dar imi pot continua si cariera”, povesteste cantareata in varsta de numai 10 ani. De altfel, Jay-Z are un fel de afacere de familie, caci i-a incredintat sotiei sale, Beyonce, sarcina de a o sfatui pe Willow in diferite probleme… femeiesti. “O iubesc pe Beyonce! Este minunata”, spune fata lui Will Smith.
Desi parintii lui artistei, dar si Jay-Z au fost criticati de mai multe guri rele ca ar exploata un copil la o varsta atat de frageda, Willow Smith pare a fi pe drumul cel bun. Isi face treaba, fara sa uite, insa, ca este doar un copil. Urmatorul single care va face parte de pe albumul sau de debut se va intitula “21st Century Girl”, este o invitatie la dans si va beneficia de un clip exploziv! Stati cu ochii pe Willow!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply