28 februarie 2011

Adam Lambert a lansat un clip pentru piesa “Sleepwalker” (video)

Posted by Admin | 28 februarie 2011 | Category: , |


Adam Lambert se pregateste sa scoata pe piata un material live. Noul album va fi o compilatie din inregistrari facute in turneul Glam Nation si va contine 12 piese, insotite de un bonus. Iar cantaretul a decis ca, pana in ziua lansarii, sa lanseze saptamanal cate un clip.
Majoritatea pieselor de pe material au fost filmate in Indianapolis, in luna august 2010, sub indrumarile regizorului Doug Spangenberg. Albumul va include si melodiile preferate ale lui Lambert- “Ring on Fire”, “If I Had You” si single-ul nominalizat la Grammy, “Whataya Wany From Me”.
“Glam Nation Live” va iesi pe piata pe 22 martie si, pana atunci, Adam s-a gandit sa-si incante fanii cu un clip pe saptamana. Cel mai nou videoclip este cel pentru piesa “Sleepwalker” care urmeaza dupa cele la “Fever” si “Whataya Want From me”.
Materialul acesta, insa, nu apare decat pentru a face trecerea catre cel de-al doilea album al sau de studio, la care a lucrat in ultimele luni si care a inceput sa prinda contur. Care va fi tema? Adam dezvaluie faptul ca se va folosi de lectiile despre relatii pe care le-a invatat in anul care a trecut. “Muzica extraordinara trebuie sa fie cat mai personala si mai inspirata din realitate”, spune el, “Si asa va fi albumul meu!”. Artistul va colabora si cu producatorul Max Martin, cu care a lucrat pentru o piesa si pe albumul de debut. “Este producatorul meu preferat”, spune Adam.

Pana atunci, iata si clipurile pieselor de pe “Glam Nation Live” lansate de Lambert pana in acest moment:
Adam Lambert – Sleepwalker

Adam Lambert – Fever


Adam Lambert – Whataya Want from Me


Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply