27 februarie 2011

Jennifer Lopez cere ajutorul fanilor, pentru a alege finalul clipului “On the Floor”


Jennifer Lopez a revenit in forta cu putin timp in urma, dupa aproape patru ani de pauza, cu piesa “On the Floor”, un remix al celebrei “Lambada” a trupei Kaoma. ‘Jenny from the block’ si-a gasit acum sursa de inspiratie in muzica de acum 30 de ani si marturiseste ca are o mare dorinta – sa faca lumea sa danseze pana la epuizare pe piesele sale!
Cantareata are, insa, o problema- nu stie ce final sa aleaga pentru clipul care va sustine piesa “On the Floor”. Asadar, ea le-a cerut ajutorul fanilor. A filmat doua variante de incheiere pentru videoclip, iar publicul poate vota online versiunea preferata.
Joc un personaj care pe de o parte fuge de la petrecere, ca si cum ar fi prea mult pentru ea, dar pe de alta parte ii place acest gen de party dance underground. Deci, a fost nevoie sa fiu si salbatica si nebuna, dar si sexy – sweet!”, a explicat Jennifer Lopez.

Piesa “On the Floor” este extrasa de pe albumul “Love?” al artistei in varsta de 41 de ani, care va fi lansat pe 29 martie. Dupa ce a luat o pauza din industria muzicala, Jennifer nu s-a grabit cu noul material, spunand ca acesta trebuie sa fie perfect, avand in vedere ca va concura cu cantarete precum Lady Gaga sau Britney Spears.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply