22 februarie 2011

Justin Bieber are un look nou!

Posted by Admin | 22 februarie 2011 | Category: , |


Va mai amintiti cuvintele lui Sean “The Pen” Garrett, producatorul cu care Justin Bieber lucreaza la noul album? Acesta spunea ca incerca sa-l introduca pe starul adolescent intr-o lume a adultilor si sa extinda grupa de varsta a fanilor acestuia, urmand ca muzica lui sa se adreseze si tinerilor de 22-23 de ani.
Si iata ca schimbarea a inceput sa se produca- pentru inceput, un nou look!
Plictisit de ‘tunsoarea Bieber’, devenita celebra si copiata de mii de adolescenti din intreaga lume, cantaretul scria pe Twitter cu cateva zile inainte: “Ma gandesc sa ma tund… Hmmmm”. Surse apropiate acestuia au declarat pentru TMZ ca artistul a fost putin stresat ce avea sa urmeze, insa era decis sa schimbe ceva in look-ul sau, devenit acum mai matur.
Iar cum parul Bieber este valoros, iar fanele ar da bani grei sa puna mana pe o suvita, acesta a ajuns obiect de licitatie, in scop caritabil. “Da, este adevarat… m-am tuns. Imi place. Si tot parul se va duce la o licitatie, banii urmand sa fie donati in scop caritabil. Mai multe  detalii in curand”, a scris el pe Twitter.

Iar pentru a demonstra ca, odata cu noul look, a devenit un adevarat gentleman, Justin i-a facut o surpriza de proportii iubitei sale, Selena Gomez. Pentru ca acesta sa nu se supere ca nu au petrecut Valentine’s Day impreuna – cand Biber a mers la un spital de copii bolnavi – i-a facut un cadou cel putin interesant. A cumparat flori de pe la toate florariile din Los Angeles si le-a trimis prietenei sale. Romantic, nu? Dar nu v-am intrebat- ce parere aveti despre noul look al lui Justin Bieber?

Currently have 1 comentarii:

Leave a Reply