25 februarie 2011

Premiera video: Dr.Dre se afla in coma, in clipul piesei “I Need a Doctor”

Posted by Admin | 25 februarie 2011 | Category: , , |


Videoclipul piesei “I Need a Doctor” a iesit, in sfarsit, si putem spune ca a meritat toata asteptarea! Imaginile vin cu o poveste cutremuratoare – Dr.Dre are un grav accident de masina si intra in coma. Reuseste, insa, sa isi revina si sa isi reia viata de pana la acel moment. Sa fie o metafora care simbolizeaza cariera rapperului?
La inceput, clipul il infatiseaza pe Dre stand pe niste stanci si privind in zare, amintindu-si momente importante din viata sa- nunta, nasterea copiilor, zilele petrecute cu alti prieteni rapperi. Apoi se suie in masina si accelereaza,  pana pierde controlul volanului. Pe patul de spital este vizitat de Eminem, care il implora sa se trezeasca la viata, cantand despre cat de mult inseamna doctorul muzicii hip-hop pentru el si cat de mult l-a ajutat in cariera. Skylar Grey, care canta refrenul, apare ca o figura fantomatica.
Piesa a urcat pana pe locul 4 in Billboard Hot 100. Ea este extrasa pe noul album al lui Dr.Dre, “Detox”, a carui lansare a tot fost amanata ani buni si, cu putin noroc, va iesi anul acesta. Clipul este regizat de Allan Hughes si vine ca un tribut pentru fostii parteneri ai lui Dre, Tupac Shakur si Eric Wright aka Easy-E.

Iata si clipul, nu are cum sa nu va placa!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply