25 februarie 2011

Willow Smith a anuntat lansarea noului single

Posted by Admin | 25 februarie 2011 | Category: , |


La numai 10 ani, Willow Smith a ajuns cunoscuta in intreaga lume cu single-ul de debut “Whip My Hair”. Artista se pregateste acum sa lanseze o noua piesa, “21st Century Girl”, o adevarata invitatie la dans, care va beneficia de un clip exploziv si va fi inclusa pe un album produs  de casa de discuri a lui Jay-Z, Roc Nation.
Data lansarii noului single este 28 februarie, iar toata lumea sta cu sufleul la gura. Va deveni si aceasta piesa hit? “E o melodie de dans. Stiu ca va place sa dansati”, spunea Willow. Si are dreptate, nu?

Cum trebuie sa arate o fata in scolul 21? Dinamica, plina de energie, pusa pe distractie, cu o frizura interesanta si haine colorate, considera Willow Smith. Ea apare in clipul aferent piesei – pentru care filmarile au avut deja loc cu circa o luna in urma – cu codite impletite si schimba o serie de vestimentatii in culori vesele. Pe platoul de filmare, artista a fost insotita de actorul Jackie Chan si de familia sa, tatal Will, mama Jada si fratele Jaden. Nu se stie exact cand va aparea si clipul, dar nu mai avem mult de asteptat…
Si nici pana la lansarea albumului se pare ca nu mai e chiar atat de mult timp, caci Willow scria pe Twitter: “Sunteti nerabdatori sa ascultati albumul meu?  Vine… foarte curand!” Asadar, ramaneti cu ochii pe artista, care are multe de oferit!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply