14 martie 2011

Albumul “Femme Fatale” al lui Britney Spears a ajuns in totalitate pe internet!


Britney Spears a vrut sa depaseasca recordurile in materie de teasere si aproape in fiecare zi artista a mai lansat cate un preview la piesele de pe albumul “Femme Fatale”.
Cu circa doua saptamani inainte de lansarea oficiala, insa, cineva i-a stricat planurile, caci intregul sau material a ajuns online!
Fanii care au fost pe faza au putut asculta toate piesele de pe noul album, inainte ca acestea sa fie sterse de pe site-ul care le-a facut publice. Multi dintre ei au apucat totusi sa le salveze, iar acum e doar o chestiune de timp pana se vor raspandi pe internet.
Noul album al lui Britney este plin de piese care pot fi ascultate in toate cluburile din lume. Si, pana la urma, aceasta a fost si intentia producatorilor de cursa lunga ai cantaretei, Dr. Luke si Max Martin. Nu stim daca materialul va schimba intr-adevar lumea, dar suntem siguri ca va fi ascultat intensiv luni intregi de acum incolo!

Pentru inceput, va prezentam piesa lui Britney produsa de will.i.am, de la Black Eyed Peas. “Ii multumesc lui Britney pentru colaborare, a fost o placere imensa. Si ii mai multumesc pentru faptul ca a avut incredere in instinctele mele!“, a spus artistul. “Am creat aceasta mica bucatita de opera de arta pentru mine, pe Mac-ul meu. Am facut-o in avion, cand zburam dinspre Japonia catre L.A.“, a marturisit el. Piesa a ajuns insa pe albumul printesei pop…
Iata si melodia si va uram succes in vanatoarea dupa alte piese de pe album!

Currently have 1 comentarii:

  1. Eu le-am salvat , am tot albul, defapt prima parte , 12 piese :d e marfa noul abum , il voi si cumpara. Il puteti asculta pe :

    http://rafaelsecret.blogspot.com/p/1.html


Leave a Reply