28 martie 2011

Drake va primi un prestigios premiu pentru activitatea de compozitor

Posted by Admin | 28 martie 2011 | Category: , |


Chiar daca nu s-a ales cu vreun premiul la Grammys, talentul de compozitor al lui Drake nu va ramane fara nicio distinctie. Artistul va primi prestigiosul premiu Hal David Starlight, la ce-a de-a 42-a gala a ‘Annual Songwriters Hall of Fame’.
Rapperul de la Young Money va fi premiat pentru ‘impactul semnificativ pe care l-a avut asupra industriei muzicale, prin piesele lui foarte originale’, potrivit comunicatului de presa. Decernarea va avea loc pe 16 iunie, la Hotel Marriot din New York.
Drake este una dintre cele mai mari stele tinere din industria muzicala. A venit cu melodii valoroase, cu refrene melodioase si show-uri emotionante”, se precizeaza in comunicat, “Are capacitatea de a atinge diferite tipuri de public si merita sa-i fie recunoscuta pozitia in panteonul celor mai buni compozitori ai acestei generatii”. Mai pe scurt, Drake ‘a rupt gura targului’!

El se alatura, astfel, celorlalti artisti distinsi cu Hal David Starlight Award, precum Alicia Keys, John Mayer, John Legend, Rob Thomas, John Rzeznik, Jason Mraz sau Taylor Swift. Voua cum vi se pare- merita Drake acest premiu?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply