09 martie 2011

Top 10 – Cele mai populare cantarete cu parul blond

Posted by Admin | 09 martie 2011 | Category: , |


Acum o luna de zile vorbeam despre lupta acerba pentru popularitate dintre Lady Gaga si Britney Spears si inca nu se stie cine a castigat acea batalie. Spears a doborat cateva recorduri cu ‘Hold It Against Me’, Lady Gaga a depasit si ea alte recorduri cu ‘Born This Way’, insa care dintre ele este mai populara in momentul actual?
Ei bine, tinand cont ca amandoua sunt blonde, am decis sa facem un top cu cele mai populare artiste cu parul “galben”. Criteriile de departajare au fost premiile pe care le-au primit, cate stiri mondene le-au avut in prim plan si succesul muzical pe care l-au avut.
Incepem cu locul 10:
Pixie Lott

La fel ca Duffy, Pixie Lott a castigat rapid o baza mare de fani cu ajutorul albumului ei de debut ‘Turn It Up’. Materialul i-a adus doua discuri de platina si cinci single-uri de Top 20. Lott a fost apreciata pentru concertele ei live si stilul pe care aceasta l-a adoptat. Pana acum, Pixie a primit 10 nominalizari si 5 premii la diferite ceremonii de premiere.


Jessica Simpson
Jessica Simpson si-a incercat talentul in actorie, televiziune si moda, insa cel mai mult a excelat in industria muzicala. Dupa sase albume lansate, Jessica a incercat sa reintre in lumina reflectoarelor in 2010 cu un album de Craciun, insa nu a fost de ajuns. Artista a castigat 2 premii People Choice Awards si 5 premii Teen Choice Awards.


Ke$ha

Cu toate ca si-a lansat albumul de debut in luna ianuarie a anului trecut, Ke$ha – la fel ca Lady Gaga – si-a castigat rapid o baza mare de fani. In 2010, artista a fost nominalizata de 17 ori in ceremonii ca People Choice Awards, American Music Awards si Teen Choice Awards.


Duffy
Duffy a cunoscut succesul cu ajutorul albumui ei de debut, ‘Mercy’, care s-a vandut in peste 6 milioane de copii si a fost premiat cu numeroase discuri de platina. Cantareata s-a remarcat prin timbrul ei vocal si alaturi de Gabriella Climi si Adele a fost comparata cu Amy Winehouse. Artista a primit 12 premii si a fost nominalizata de 32 de ori la diferite ceremonii de premiere – Duffy a primit un premiu Grammy, 3 premii Brit Awards si un mult ravnit premiu Ivor Novello.


Gwen Stefani

Gwen Stefani este o cantareata foarte talentata care s-a remarcat si ca solista a trupei No Doubt si ca artista solo. Artista a disparut de ceva timp din atentia publicului, tinand cont ca a nascut de doua ori in ultimii 5 ani. Momentan, Gwen Stefani se pregateste sa revina alaturi de No Doubt in lumina reflectoarelor. Cantareata a castigat 42 de premii si a fost nominalizata de 80 de ori la diferite award show-uri – Gwen a primit 1 premiu Grammy, 4 premii Teen Choice Awards, 1 premiu Brit Awards, 2 premii Billboard, 1 premiu Much Music Awards, 1 premiu People Choice Awards si multe altele.


Avril Lavigne
Avril Lavigne a cunoscut succesul foarte devreme: la 15 ani ea aparea pe aceeasi scena cu Shania Twain, iar un an mai tarziu deja avea un contract mare semnat cu o casa de discuri. Artista a castigat 129 de premii si a fost nominalizata de 93 de ori la diferite ceremonii – Avril a primit 8 nominalizari la premiile Grammy, a castigat 7 premii Juno, 5 premii Teen Choice Awards si multe altele.


P!nk

Cu toate ca si-a inceput cariera muzicala cu parul roz, intre timp P!nk a considerat ca ii sta mai bine blonda. A debutat in muzica in 1995, insa succesul comercial l-a cunoscut odata cu lansarea primului ei album din anul 2000. Cantareata a castigat 36 de premii si a fost nominalizata de 80 de ori la diferite ceremonii – P!nk a primit 3 premii Grammy, 1 premiu Brit Award, 1 premiu Teen Choice Awards, 2 premii Billboard si multe altele.


Christina Aguilera
Christina Aguilera si-a lansat albumul de debut in aceeasi perioada cu Britney Spears, iar 3 dintre single-urile materialului au ajuns pe primul loc in Billboard Hot 100. Artista a cunoscut schimbari de stil si de imagine de-a lungul timpului si este recunoscuta pentru semnatura ei vocala. Aguilera a castigat 4 premii Grammy, 3 premii Billboard, 1 Brit Award, 2 premii Teen Choice Awards si a fost cea mai bine vanduta artista a deceniului trecut, dupa Madonna.


Britney Spears

Britney si-a inceput cariera muzicala de la varsta de 11 ani, iar in decursul carierei sale a cunoscut si succesul si defaimarea, insa artista continua sa ramana una dintre cele mai populare cantarete din lume. In 12 ani de cariera, artista a castigat 225 de premii si a fost nominalizata de 355 de ori la diferite awards show-uri – Britney a primit 1 premiu Grammy, 1 premiu People Choice Awards, 10 premii Billboard, 17 premii Teen Choice Awards si multe altele.


Lady Gaga
Cu sigurana, Lady Gaga este cea mai cunoscuta si discutata cantareata cu parul blond din acest moment. Artista a castigat in ultimii 3 ani o baza de fani extrem de numeroasa, asta si datorita modului in care isi promoveaza muzica si imaginea ei. Gaga a castigat 92 de premii si a fost nominalizata de 200 de ori in diferite ceremonii de premiere – a castigat 5 premii Grammy, 12 premii Billboard, 3 premii Brit Awards, 2 premii People Choice Awards si multe multe altele.


Currently have 3 comentarii:

  1. Of course Britney Spears :P

  2. Ps. nu stiu in ce format este facut acest site/blog , dar niciodata nu am vazut video-urile ,imi arata un simplu chenar alb .

  3. O sa rezolvam problema.
    Multumim de instiintare!


Leave a Reply