12 martie 2011

Trei piese semnate de Britney Spears, ‘au scapat’ pe internet, in varianta full! (audio)


Britney Spears a vrut sa depaseasca orice record in materie de teasere. Aproape in fiecare zi artista mai lansa un nou preview la cate o piesa de pe albumul “Femme Fatale”, care urmeaza sa iasa pe piata pe 29 martie.
Si probabil ca ar fi continuat in acelasi fel, daca cineva nu i-ar fi stricat planurile. Trei melodii in varianta finala ‘au alunecat’ pe internet.
Prima piesa este chiar “Inside Out”, la care am beneficiat deja de doua teasere. A fost produsa de cei cu care Britney lucreaza de la inceputul carierei, Dr. Luke si Max Martin, carora li s-a alaturat Billboard. “Said you’re gonna be here in a minute/ Sitting in the mirror getting pretty/ Gotta look my best if we’re gonna break up”, canta suparata Britney, “I can hear you knocking at the front door And I know exactly what u came for/ Trying to say goodbye but it’s hot and heavy“.
Nici cel de-al doile single ajuns online nu ne este complet necunoscut, pentru ca am avut parte de un teaser. Este vorba de “(Drop Dead) Beautiful”, scris de Ester Dean. Colaborarea cu un new-comer, Sabi, este una dintre cele mai asteptate melodii de pe album. “You’re so fine, gotta be the finest thing that I’ve seen in my life/ I will pay whatever just to get a better view/ And yeah, your body looks so sick, I think I caught the flu“, canta ceva mai vesela Britney.

Cel de-al treilea single, insa, este o noutate. Intitulat “Gasoline”, acesta a fost compus de Claude Kelly. Britney este ‘in flacari’: “You’re so bright like a dream/ You burn up everything/ We might make a scene, ignite gasoline/ When the music goes up, and the sun goes down/ Lighting strikes, and I’m on the ground/ Only one that I want around is you“, canta ea.
Iata si piesele (in sfarsit!). Sa ne spuneti care va place cel mai mult!
“Inside Out”







“(Drop Dead) Beautiful feat. Sabi”






“Gasoline”


Currently have 3 comentarii:

  1. a scapat mai multe piese pe net , 12 piese:

    http://rafaelsecret.blogspot.com/p/1.html

  2. Un album cu multa energie o pot numi .

  3. “Gasoline” :x


Leave a Reply