16 martie 2011

Black Eyed Peas au filmat un nou clip in Japonia, cu o saptamana inainte de cutremur

Membrii trupei Black Eyed Peas se pot considera foarte norocosi, pentru ca au plecat la timp din calea dezastrului. Acestia au fost in Tokyo chiar cu o saptamana inainte de cutremur, pentru a filma la videoclipul noului single, “Just Can’t Get Enough”.
will.i.am, Fergie, apl.de.ap si Taboo au decis sa dedice clipul – care va fi lansat in circa o saptamana – persoanelor afectate de cutremur si tsunami. Trupa a inclus chiar, in debutul acestuia, un mesaj: “Videoclipul a fost filmat in Japonia, cu o saptamana inainte de cutremur. Gandurile noastre bune si rugaciunile sunt indreptate catre locuitorii Japoniei. Va iubim!
Care este povestea clipului? Aparent, acesta va prezenta membrii trupei in viata lor de zi cu zi. “A fost cea mai simpla filmare pentru un clip- am fost noi, traindu-ne viata!“, a povestit Stacy Ferguson, “Imi place ca imaginile aduc o perspectiva reala asupra vietii noastre: cum suntem uneori pe drumuri, ne simtim singuri… Si, in plus, demonstreaza iubirea noastra fata de Japonia si conexiunea pe care o avem cu aceasta zona“.

A fost o experienta minunata, pentru ca Japonia este unul dintre locurile mele preferate de pe aceasta planeta. A fost minunat sa filmam acolo. Dumnezeu sa-i bincuvanteze pe japonezi!“, a spus si Taboo. Asadar, in mai putin de sapte zile, ne vom bucura de un nou clip semnat de Black Eyed Peas!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply