04 aprilie 2011

Black Eyed Peas, Willow Smith si Snoop Dogg au facut show la Kids’ Choice Awards (video)


Gala Kids’ Choice Awards atrage anual nume importante de la Hollywood din muzica, televiziune si film. Gala anului 2011 a fost prezentata de actorul si cantaretul Jack Black, care – dupa ce a intrat pe scena intr-un camion – s-a alaturat trupei BEP, cantand in formula “Jack Black Eyed Peas”!
Stacy Ferguson, will.i.am, Tahoo si apl.de.ap au fost plini de energie si au electrizat multimea cu imnul lor de petreceri, “The Time (Dirty Beat)”, alaturi de Black, bine incadrat in dansul lor. Dupa ce actorul amuzant a parasit scena, acestia au continuat cu melodia “Just Can’t Get Enough”. Mai tarziu, Jack a revenit pe scena cu o interpretare proprie a piesei “I Gotta Feeling”.
Un alt invitat ‘muzical’ a fost Snoop Dogg, ce s-a alaturat trupei “Big Time Rush” la piesa “Boyfriend”, apoi a fost acompaniat la finalul reprezentatiei de boy-band-ul de la Nickelodeon.
Cea care a uimit, insa, audienta a fost Willow Smith, care si-a inceput reprezentatia “zburand” pe deasupra publicului si cantand “Whip My Hair”. A incantat publicul si cu noul sau single “21st Century Girl”, iar totul ar fi decurs de minune daca unul dintre dansatori nu ar fi alunecat pe substanta verde cu care se arunca la eveniment.
Iata si reprezentatiile artistilor:
Black Eyed Peas


Snoop Dogg si Big Time Rush


Willow Smith

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply