18 aprilie 2011

Britney Spears a lansat a doua versiune a clipului “Till the World Ends”


Britney Spears lansa, cu trei saptamani in urma, noul album “Femme Fatale”. In ciuda catorva controverse legate de schimbarea de stil si puternicele influente din zona electro, materialul a fost foarte bine primit.
Astfel, artista a iesit victorioasa in topul Billboard Hot 200 cu vanzari impresionante. Succesul ei nu a impredicat, insa, gurile rele sa lanseze tot felul de zvonuri…
Pe internet a circulat informatia potrivit careia artista a folosit o dublura, in persoana Tianei Brown, pentru clipul piesei “Till the World Ends”. Britney nu s-ar fi descurcat perfect la toate scenele si ar fi avut nevoie de o inlocuitoare. Ei bine, pentru a contracara toate barfele, cantareata a lansat o noua versiune a videoclipului, care contine mai multe scene de dans, in care se vede foarte evident ca este ea.
In noul clip regizat de Ray Kay au fost eliminate momentele apocaliptice din versiunea initiala, fiind introduse mai multe cadre cu numere de dans. “Clipul initial este, evident, mult mai bun”, scria regizorul pe Twitter, “Dar este foarte interesanta si coregrafia!”

Incepand cu 16 iunie, Britney va pleca intr-un turneu, care se va finaliza pe 13 august. Ea va fi insotita de Nicki Minaj.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply