26 aprilie 2011

Eminem si Royce da 5’9’’ vor scoate un mini-album in luna iunie

Posted by Admin | 26 aprilie 2011 | Category: , |


Daca va intrebati cu ce se mai ocupa Eminem, iata ca avem vesti noi- acesta lucreaza alaturi de partenerul de cursa lunga Royce da 5’9’’, la o continuare a “Bad Meets Evil”. Mini-albumul ar urma sa iasa pe piata pe data de 14 iunie, la Shady/Interscope Records.
Eminem a povestit cum a luat nastere totul: foarte natural! “Royce si cu mine am inceput sa se petrecem mai mult timp impreuna, ceea ce – inevitabil – ne-a impins catre studio. La inceput nu aveam niciun plan concret, am lasat lucrurile sa curga, dar piesele au inceput sa fie foarte bune si… iata-ne aici”, a explicat Slim Shady.
Si Royce scria pe Twitter despre acest proiect si despre faptul ca e foarte incantat: “Sunt foarte feriticit sa vad ca acest proiect se fructifica, avand in vedere perioada destul de lunga de cand nu am mai lucrat impreuna. Speram sa va placa tuturor. Va fi un monstru!”
Pe mini-album urmeaza sa-si lase amprenta Mr. Porter de la D12, Havoc de la Mobb Deep, Dj Khalil si Bangladesh. Eminem si Royce da 5’9’’ s-au cunoscut in 1996, la un concert in Detroit si au lucrat impreuna pana in 1999 la “Bad Meets Evil”. Mai tarziu au avut o cearta, dar s-au impacat dupa ce prietenul lor comun Proof a fost impuscat in 2006.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply