01 aprilie 2011

In noul clip Nicki Minaj vor aparea Madonna, Beyonce si Rihanna

Posted by Admin | 01 aprilie 2011 | Category: , , |


Rihanna, Beyonce si Madonna se numara printre cantaretele pe care Nicki Minaj le vrea in noul sau clip pentru piesa “Girls Fall Like Dominoes”. Iar cand rapperita isi pune ceva in cap, e greu sa o opreasca cineva, mai ales ca-si pune in valoare tot sarmul personal…
Artista scria pe Twitter acum cateva zile: “Doua intrebari: Cate dive am mentionat in noul meu single- Girls Fall Like Dominoes si care dintre ele rebuie sa apara in clip?“.
O sursa apropiata ei dezvaluia pentru publicatia The Sun: “Sansele ca planul sau sa se concretizeze sunt maxime. Toata lumea o iubeste pe Nicki. Deja face furori peste tot!” Alte dive mentionate in respectivul track sunt Mariah Carey si Angelina Jolie.

Pentru Rihanna nu ar fi primul clip in care apare alaturi de Nicki Minaj. Cele doua au filmat deja un videoclip pentru piesa “Fly” de pe “Pink Friday”. Fanii mai au, insa, de asteptat ceva vreme pana cand il vor putea vedea, in ultimul weekend al lunii mai. Nicki Minaj a explicat de ce are loc aceasta intarziere, in conditiile in care videoclipul a fost filmat cu cateva luni in urma.
Voua cum vi s-ar parea un clip in care sa apara Rihanna, Beyonce, Madonna si Minaj?
Girls Fall Like Dominoes:

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply