26 aprilie 2011

Justin Bieber si Chris Brown vor canta impreuna

Posted by Admin | 26 aprilie 2011 | Category: , |


Justin Bieber se afla in plin turneu de promovare a albumului “Never Say Never – The Remixes”, iar acum a ajuns in Australia. Si Chris Brown se afla momentan in turneu, tot in Australia. Asadar, de ce nu le-ar face fanilor o bucurie sa cante impreuna?
Idolul adolescentilor scria pe Twitter: “Australia… venim! Si vor fi si cateva surprize!”, atasand un link a unei adrese de YouTube, unde se afla piesa “Next 2 You”, duetul sau cu Breezy de pe albumul “F.A.M.E”.
Breezy a incheiat prima saptamana dupa lansarea albumului “Fans Are My Everything” pe locul 1 in Top Billboard 200, cu vanzari de 271.000 de copii. Iar dupa numai trei saptamani, noul material al cantaretului de R&B atingea nivelul urmator – discul de aur, cu vanzari de peste 500.000 de unitati. Acum orice artist si-ar dori o colaborare cu el, dar Brown este foarte selectiv: el explica faptul ca – atunci cand avea probleme -toata lumea il evita, iar acum cand e ‘back in business’ toata lumea il doreste…

El si Justin Bieber sunt, insa, prieteni vechi si mai mult ca sigur vor face un show de exceptie in fata multimii din Australia! Iar daca sunteti bolnavi de ‘Bieber feaver’, iata-l pe artistul canadian incercand sa cante piesa “Who Says” a Selenei Gomez, in fata unei audiente isterice, care nu vrea sa auda altceva decat “Baby”.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply