16 aprilie 2011

Justin Bieber si-a demonstrat din nou calitatile de rapper

Posted by Admin | 16 aprilie 2011 | Category: , |


Justin Bieber ne-a aratat ca nu-i sta deloc rau in rolul de rapper si ca arunca destul de bine cu versuri, in urma colaborarii cu Sean Kingston pentru piesa “Won’t Stop”.
Aflat in turneul de promovare a ultimului sau album, “Never Say Never – The Remixes”, artistul canadian ne-a demonstrat din nou ca are ceva ‘skill’-uri.
Aflat la un concert in Tel Aviv, Israel, idolul adolescentior a cantat piesa “Look at Me Now” a lui Chris Brown, alaturi de insusi Breezy, dar si de Busta Rhymes. Imaginile care circula acum pe internet au fost filmate de spectatori, iar calitatea este foarte scazuta, dar fanii bolnavi de ‘Bieber fever’ le-au apreciat si asa.
Justin Bieber nu este, insa, foarte multumit de felul in care au mers lucrurile in Israel, aratandu-se foarte deranjat de paparazzi agresivi. Acesta si-a exprimat nemultumirea pe Twitter, spunand ca a fost fortat sa-si petreaca prea mult timp in camera de hotel si nu a putut vizita locurile sfinte. “Sa nu credeti ca paparazzi au vreun strop de respect in locurile sfinte. Nu doream decat sa am ocazia sa merg acolo unde Iisus a pasit!”, scria starul, “Ar trebui sa le fie rusine. Unii oameni asteapta o viata intreaga pentru sansa. De ce nu pot sa ma bucur de acest lucru?” Iata, deci, ca si celebritatea are pretul sau…

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply