26 aprilie 2011

Lady Gaga lanseaza clipul piesei Judas pe 2 mai

Posted by Admin | 26 aprilie 2011 | Category: , |


Lady Gaga s-a razgandit: desi initial era hotarata sa lanseze clipul noului single de pe “Born This Way” – “Judas” – de Paste, artista a decis sa amane momentul. Desi s-a intalnit cu Iepurasul, cum scria pe Facebook, cantareata nu le-a trimis videoclipul micilor monstri. Sa se fi gandit ca nu e chiar momentul potrivit?
Gaga a starnit reactii pro si contra inca din momentul in care single-ul “Judas” a fost scos pe piata. Iar Biserica Catolica nu a ramas indiferenta la planul artistei de a o juca pe Maria Magdalena in clipul piesei. Daca ar fi lansat clipul de Paste, scandalul ar fi fost garantat!

Nu va imaginati, insa, ca Lady Gaga se fereste foarte tare de controverse. Ea va lansa video-ul la o emisiune de familie, show-ul “American Idol”, de pe 2 mai. Si s-ar parea ca a devenit o traditie anuala pentru artista sa mearga la acest concurs in luna mai. In 2009 se afla acolo pentru a canta “Poker Face”, iar anul trecut interpreta “Alejandro”, in ambele cazuri in a 5-a luna din an!
Single-ul “Judas” o surprinde pe cantareata undeva intre credinta in Isus – sa nu uitam totusi ca, in spatele aparentelor, ea a fost educata la o scoala de fete privata romano-catolica, in New York – si dragostea pentru unul dintre cei 12 apostoli, chiar cel care l-a tradat pe Christos. “Jesus is my virtue, and Judas is the demon I cling to”, canta Gaga la refren, “I’m just a holy fool, oh baby he’s so cruel, but I’m still in love with Judas, baby”. Sa vedem cum va fi construit clipul, regizat chiar de Lady Gaga.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply