18 aprilie 2011

Radiohead nu va lansa o continuare la The King of Limbs

Posted by Admin | 18 aprilie 2011 | Category: , |


Rockerii britanici de la Radiohead au negat zvonurile potrivit carora vor lansa, in toamna acestui an, o continuare la “The King of Limbs”. Ei au explicat ca vor veni in viitor cu un album nou-nout si cu piese fresh.
Trupa a scos cel de-al optulea album din cariera, “The King of Limbs” in luna februarie 2011 in format digital si in luna martie pe suport fizic, pe care l-a promovat intr-un mod inedit. Dupa ce doua piese noi – “Supercollider” si “The Butcher” – au ajuns pe internet, fanii au speculat faptul ca ar putea proveni de pe o continuare a acestui material.
Chitaristul Ed O’Brian a explicat, insa, intr-un interviu pentru BBC ca aceste single-uri aveau alt scop. “’The Butcher’ a fost inregistrata in timp ce lucram la King of Limbs, intr-adevar. ‘Supercollider’ a fost finalizata dupa ce albumul era gata”, a spus acesta. Melodiile au fost incluse pe un EP special, lansat pe vinil in editie limitata, cu ocazia Britain’s Record Store Day.

Mai sunt cateva piese nefinalizate, la care am lucrat insa ceva. Dar nu sunt 7-8 piese finalizate, care asteapta cu aripile deschise sa le dam drumul acum sau la toamna sau ceva de genul. Cand venim cu un nou album, venim cu melodii fresh. E vorba de o anumita evolutie, doar ceea ce e adaptat la momentul respectiv poate supravietui pe piata”, a explicat O’Brian.
Noul album Radiohead, la care s-a lucrat cu producatorul Nigel Goldrich, este cel de-al optulea album de studio si, intamplator sau nu, contine chiar opt piese: “Bloom”, “Morning Mr. Magpie”, “Little By Little”, “Feral”, “Lotus Flower”, “Codex”, “Give Up The Ghost” si “Separator”.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply