28 aprilie 2011

Tinie Tempah face echipa cu Wiz Khalifa pe ‘Till I’m Gone’

Posted by Admin | 28 aprilie 2011 | Category: , |


Tinie Tempah, considerat unul dintre cei mai buni artisti britanici ai anului 2010, si-a facut debutul si in Statele Unite. Dupa ce a facut ravagii in topurile din Marea Britanie si a fost distins cu doua premii la BRIT Awards, la categoriile ‘British Breakthrough Act’ si ‘British Single’ cu “Pass Out”, artistul s-a hotarat ca trebuie sa arate ce poate si in SUA.
Si pentru acest lucru i-a cerut ajutorul lui Wiz Khalifa. Dupa ce Tempah a remixat “Black and Yellow” a rapperului din Pittsburgh, acesta ii intoarce favoarea si vor face echipa pentru noul single pe care cantaretul britanic in va lansa in State, “Till I’m Gone”, extras de pe albumul de debut “Disc-Overy”.
Melodia este despre faptul ca sunt mereu pe drumuri. Chiar acum sunt in America, dar imi este dor de casa”, a explicat Tinie, “Prin aceasta piesa incerc sa transmit ca fac ceea ce am de facut, ma asigur ca pot ajunge oricat de sus este nevoie, dar – englezi! – nu va faceti griji, va am in continuare in inima mea”.

Albumul “Disc-Overy” va fi lansat oficial pe 17 mai in Statele Unite si contine colaborari cu Kelly Rowland, Eric Turner, Range sau Ellie Goulding.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply