27 septembrie 2010

Adam Lambert isi aminteste de sfaturile oferite de Lady Gaga si Madonna

Adam Lambert a reusit sa treaca rapid prin toate etapele celebritatii in scurta lui cariera. A fost iubit de fani, a fost urat de critici, a lansat un album si a reusit sa porneasca in primul sau mega-turneu. Lambert a reusit sa se descurce cu toate presiunile unei celebritati si datorita unor sfaturilor pe care le-a primit de la doua dintre cele mai faimoase dive.

Mi-a spus despre ultimii trei ani. A muncit foarte, foarte mult inainte sa ajunga celebra. Mi-a spus ca nu e nimic fascinant, nu te odihnesti suficient, nu ai stabilitate in viata ta sociala – trebuie doar sa contezi pe tine si sa te duci cu capul inainte. A fost o discutie frumoasa,” a declarat Lambert despre sfaturile date de Lady Gaga.

La fel ca Gaga, Madonna, l-a atentionat pe Lambert de lucrurile negative ale faimei, inclusiv de cei uraciosi. “Mi-a spus ca poti sa te incurci in mass-media si ca toata lumea o sa aiba o parere. Oamenii te vor critica, mai ales atunci cand te descurci bine. Nu cred ca poti sa te descurci mai bine atunci cand primesti un sfat de la Madonna,” a spus Lambert. “Ea e regina, nu-i asa? Am invatat ca sunt o multime de obstacole, dar daca muncesti suficient de mult poti sa treci peste. Iti gasesti un loc si ajungi sa comunici cu opera ta, iar din fericire poate ajungi sa inspiri alti oameni. Spre asta tintesc eu.”

La fel ca cele doua cantarete, Lambert a devenit un reprezentant pentru comunitatea gay. Dar nu vrea sa fie cunoscut doar pentru asta.

Ma simt bine cu sexualitatea pe care o am si nu am trageri de inima atunci cand vorbesc despre asta,” a spus el. “Este important pentru mine sa fiu ferm in privinta asta. Nu exista prea multe exemple de genul acesta in cultura pop. Sunt fericit ca pot sa umplu acest rol. Am facut un interviu acum cateva zile si fiecare intrebare era despre cum e sa fiu homosexual si cum e viata de homosexual. Pe cat de deschis sunt in aceasta privinta, nu sunt un purtator de cuvant al homosexualilor. Eu sunt un cantaret. Sunt un cantaret care se intampla sa fie homosexual.”

Ei bine, Adam Lambert cu siguranta stie sa urmeze sfaturile celor mai experimentati si sa continuie sa fie un cantaret de exceptie.


Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply