27 septembrie 2010

Madonna are probleme cu fanaticii care o urmaresc

Un fan de-al Madonnei a fost arestat in apropierea casei ei din New York dupa ce au fost gasite asupra lui doua cutite. Fanaticul a fost arestat pentru a doua oara in ultimile patru zile, acesta declarat ca o iubeste la nebunie pe cantareata.

Robert Linhart, un fost pompier, a fost arestat dupa ce garzile Madonnei l-au vazut hoinarind prin fata propietatii artistei.

Masina acestuia era parcata in apropiere, iar pe caroseria automobilului erau lipite postere prin care Linhart isi declara dragostea fata de Madonna.

Pe un semn se putea citi, “Madonna, am nevoie de tine“, in timp ce pe alt poster era scris, “Spune-mi da sau nu. Daca spui da, visul meu va deveni realitate. Daca raspunsul este nu, o sa plec. XXX.”

Politia a fost chemata la fata locului, iar individul in varsta de 59 de ani a fost arestat dupa ce au fost decoperite doua cutite asupra lui.

Linhart a fost acuzat pentru posesie de arma alba, deranjarea ordinii publice, vandalism prin grafitti, posesia unui instrument de facut grafitti si pentru ca s-a opus arestarii.

Conform ziarului New York Post, fanaticul nu a fost arestat pentru prima data in fata casei artistei – el a fost citat si pentru o serie de ofense aduse sambata trecuta.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply