24 septembrie 2010

Jasmine Villegas vorbeste despre iubitul ei, Justin Bieber

Posted by Admin | 24 septembrie 2010 | Category: , , |

Jasmine Villegas a devenit peste noapte principalul subiect de discutii printre fanii lui Justin Bieber, asta dupa ce Bieber si Villegas au fost surprinsi sarutandu-se intr-o masina.

Jasmine a dezvaluit intr-un interviu recent cateva detalii despre tanarul cantaret, pe care fanii lui inca nu le cunosc.

In timpul interviului Villegas a declarat ca Justin este o “persoana indrazneata” si “amuzanta“. Frumusetea in varsta de 16 ani a declarat ca Justin este ceea ce este si in fata fanilor lui, spunand ca cel mai bun lucru pe care il reprezinta pe Bieber este “personalitatea lui“. Ea a recunoscut ca a fost intrebata de cativa fani daca are sentimente pentru Justin.

Jasmine si Justin au confirmat zvonurile cum ca acestia se intalnesc odata cu fotografiile in care au fost surprinsi sarutandu-se in Venice, California. Cu toate astea, cei doi au negat faptul ca sunt un cuplu, insistand ca sunt doar “prieteni foarte buni.”

Jasmine Villegas a cantat in deschidera concerteleor lui Justin Bieber, iar probabil acest lucru i-a adus mai aproape. Jasmine a aparut si in videoclipul sustinut si promovat de Utv, ‘Baby’, acesta fiind cel mai de succes single al lui Bieber. Dupa ce a a aparut in clipul ‘Baby’, Jasmine a fost prezenta si in videoclipul ‘Eenie Meenie’.

Ce ziceti, cei doi se potrivesc?

Mai jos puteti urmari scurtul interviu oferit de Jasmine Villegas:


Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply